Cafe Roubaix

Despre ciclismul de azi şi cel de altădată

USADA vs Lance Armstrong – dosarul final

Un document care merită citit, indiferent de părerile pro sau contra pe care Lance Armstrong le-a generat şi continuă să le genereze. Per total, cazul este cu bătaie lungă, iar americanul şi Johan Bruyneel nu sunt singurii care vor avea de suferit, deoarece mai multe echipe sunt atinse, într-un mod sau altul, de aceste informaţii. Tocmai de aceea, e foarte posibil ca noi “cutremure” să apară în următoare luni.

USADA vs Armstrong

Single Post Navigation

5 thoughts on “USADA vs Lance Armstrong – dosarul final

 1. eydelie on said:

  Va fi mega scandal – ce Karabatic, ce dopaj pana acum – e vorba de manevre nenorocite

  • Da, povestea aceasta nu se va incheia nici macar in primavara anului viitor, cand va expira suspendarea dictata americanilor. Multe echipe si multi rutieri vor avea explicatii de dat, anchete vor incepe si contracte vor fi desfacute. Ce nu inteleg este de ce RadioShack-Nissan nu a avut nicio reactie pana acum, in conditiile in care unul dintre oamenii-cheie din dosar, Johan Bruyneel, se afla in continuare acolo.

 2. eydelie on said:

  Reactiile echipelor conteaza prea putin – orucum ce e ff important este ca toate controalele nu fac doi bani ; anchete, presiuni doar asa poti avea posibilitatea de a spune ca X sau Y se dopeaza; deci ce drc fac agentiile astea ? Poate candva vom scapa de recorduri la atletism obtinute la misto. de Prafa Nadal si alti oameni care chiar isi bat joc de naivitatea publicului.

 3. eydelie on said:

  Dopajul nici nu a inceput nici nu s-a terminat cu Lance. Mai mult decat imaginile cu Armstrong nu uit cum se uita Lemond la Indurain cel „nou” atunci cand il batea in Turul Frantei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: